Dziś Kolacja: Ubieranie Puree Ziemniaczanego
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać obiad dziś wieczorem: ubieranie puree ziemniaczanego spróbować. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 70 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 368 kalorii. Jeśli masz masło, marchew, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dziś Kolacja: Puree Słodkie Ziemniaki, Dziś Kolacja: Puree Z Kapusty, oraz Kolacja Dziś Wieczorem: Thousand Island Dressing dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść całe nie obrane ziemniaki w dużym garnku i napełnij wodą, aż zostaną pokryte przez cal. Przykryć, doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć na wolnym ogniu i gotować przez 20 minut.
Wrzucić marchewki i gotować przez kolejne 15 protokół.
Warzywa odcedzić w durszlaku. Ostrożnie usuń skórki ziemniaków. Wrzuć wszystko z powrotem do bezwodnego garnka. Jedź do miasta z masherem do ziemniaków.
Dodać masło, rozgnieść trochę więcej. Niż trzepaczka w śmietanie. Doprawić solą i pieprzem do smaku.