Dziś Kolacja: Spaghetti z Bottargą i migdałami

Dziś Kolacja: Spaghetti z Bottarganem i migdałami to wegańskie danie główne. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 631 kalorii, 18g białka, oraz 23G tłuszczu. Nie Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soli i pieprzu, pietruszki, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Kolacja: Spaghetti alla Boscaiola (Spaghetti z sosem pomidorowym i pieczarkami), Kolacja: Hummus z mieloną jagnięciną i migdałami, oraz Kolacja: sałata Bostońska z prażonymi migdałami i grzankami imbirowymi.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodaj makaron i gotuj zgodnie ze wskazówkami na pudełku.
Wlać olej do dużej patelni ustawić na średnim ogniu.
Dodać czosnek, połowę pietruszki i płatki papryki. Gotować przez minutę, lub aż bardzo pachnące. Obrót ognia i dodać połowę bottarga.
Przenieść mieszaninę czosnku i pietruszki do dużej miski. Po zakończeniu makaronu gotować, rezerwy 1/4 szklanki wody makaronu, a następnie odsączyć makaron w durszlaku.
Dodaj makaron do dużej miski i dobrze wymieszać.
Dodać resztę pietruszki i bottarga.
Podawać z posypką posiekanych migdałów. Doprawić solą i pieprzem do smaku.