Dziś Kolacja: Sałatka Z Owocami Morza Tacos
Nigdy nie można mieć zbyt wiele meksykańskich przepisów, więc dać kolację dziś wieczorem: Sałatka z owocami morza Tacos spróbować. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 108 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam poważne jedzenie. Jeśli masz sól, pomidory, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest solidne. Spróbuj Dziś Kolacja: Sałatka Z Owocami Morza Tacos, Kolacja Dziś Wieczorem: Chipotle Chicken Salad Tacos, oraz Kolacja Dziś Wieczorem: Blackened Fish Tacos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jeśli chcesz gotować krewetki, przynieś średni garnek wody do wrzenia i wrzuć je na kilka minut, aż będą twarde i zmienią kolor na pomarańczowy. Po zakończeniu zanurz się w lodowatej wodzie i pozostaw do ostygnięcia na kilka minut.
Połączyć gotowane i obrane krewetki z sokiem z limonki, cebula, rzodkiewki, habanero, pomidory, kolendra, i sól. Mieszać aż do połączenia. Ciepło tortille szybko na gorącej patelni.
Tortille Stuff z mieszanki krewetek i służyć.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Uprawiana w apelacji, która doświadcza chłodnych lat i łagodnych zim, ta Pinot Noir oferuje ekscytujący kontrast z kalifornijską butelką Coppoli, wyrażając delikatniejszą strukturę tanin i wyższą kwasowość, która czyni ją elegancką i proporcjonalną. To wino odzwierciedla istotę apelacji i smaki, które czynią Oregon Pinot Noir tak pożądanym.Lekkie i stylowe podniebienie prezentuje świeżo zebranąjakość, żywą kwasowość i dobrze zbalansowaną dębową słodycz.Ten rocznik jest owocem z satynową elastyczną teksturą i dojrzałymi taninami. Dzięki starannemu doborowi beczek notatki z grillowanych migdałów i pieczywa tostowego są pięknie wkomponowane w matrycę smakową.