Dziś Kolacja: rosół Ancho z pierogami Z Masy

Dziś Kolacja: rosół Ancho z pierogami Z Masy
Dziś Kolacja: rosół Ancho z pierogami Masa jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 719 kalorii, 43g białka, oraz 39g tłuszczu. Na $2.5 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 51 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pomidorów, cebuli, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Kolacja Dziś Wieczorem: Tlacoyo Masa Pockets, Dziś Kolacja: Kurczak Curry Z Marchewką, oraz Dziś Kolacja: Crockpot Chicken Taco Soup dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić kurczaka w średnim garnku i przykryć zimną wodą. Doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu podczas przygotowywania reszty składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Wymieszać masę i wodę, dodając więcej w razie potrzeby, aby stworzyć stosunkowo suche ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Zwinąć w małe pierogi. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
4
W międzyczasie moczyć ancho chiles w gorącej wodzie przez 10 minut, aż zmiękną. Deseed je, w razie potrzeby, aby zmniejszyć pikanterii. Podczas gdy chiles są moczenie, rozgrzać suchy, duży, korzystnie ciężka patelnia na średnim ogniu i gotować cebulę, czosnek, i pomidory, obracając tylko od czasu do czasu, aż zmięknie i zwęglone na całym. (Można to również zrobić pod brojlerem lub na grillu). Wyrzucić skórki pomidorów i połączyć pomidory, czosnek, cebula, i ponownie nawodnione chili ancho w blenderze ze szczyptą soli. Purée.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ancho Chili PepperAncho Chili Pepper
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Wymieszać mieszaninę chile do garnka z kurczakiem i doprawić do smaku solą i pieprzem. Obrać i kostki dyni lub ziemniaków chayote i dodać do garnka wraz z masa pierogi i epazote lub kolendry. Gdy squash lub ziemniaki są prawie miękkie, dodać kukurydzę. Doprawić solą, pieprzem i sokiem z limonki i podawać z dodatkiem więcej epazote lub kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
ChayoteChayote
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
2 Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana2 Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Magazyn