Dziś Kolacja: polędwiczki wieprzowe faszerowane Jacques Pepin

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać kolację dziś wieczorem: Jacques Pepin Nadziewane polędwiczki wieprzowe spróbuj. Na 4,43 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 441 kalorii, 37g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 126 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, sól, ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Dziś Kolacja: kurczak szybko pieczony Jacques ' a Pépina, Kolacja dziś wieczorem: pikantny kurczak z imbirem i cytryną Jacques Pépin, oraz Dziś Kolacja: Kanapka Z Polędwicą Wieprzową.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
W 12-calowej patelni, rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu, aż się połysk.
Dodać cebulę i krótko gotować, aż zacznie zmiękać, około 1 minuty, następnie dodać szpinak lub inne warzywa wraz z 1/4 łyżeczki każdej soli i pieprzu. Przykryć i gotować, aż zwiędną, 2-10 minut w zależności od składnika, dodając wodę, jeśli to konieczne, aby zachować wilgotność.
Zdejmij pokrywkę i gotuj dalej, jeśli to konieczne, aż cała wilgoć odparuje.
Ułóż pół mieszanki szpinaku w dół środka polędwicy wieprzowej, top z serem, i zakończyć ponownie szpinakiem. Złóż boki i ostrożnie zwiń polędwicę, aby równomiernie rozprowadzić nadzienie. Używając Sznurka rzeźniczego lub 2 1-calowych pasków folii aluminiowej, owiń polędwicę na obu końcach, aby zabezpieczyć wypełnienie.
Rozgrzać pozostały olej w patelni żaroodpornej na średnim ogniu, aż się połysk. Doprawić wieprzowinę pozostałą solą i pieprzem oraz brązową wieprzowiną ze wszystkich stron, ostrożnie obracając, około 5 minut. Jeśli używasz Folii, wyjmij, a następnie przenieś do piekarnika i piecz 10 minut, aż wieprzowina będzie ugotowana, ale lekko różowa w środku.
Wyjąć i przenieść wieprzowinę na talerz, aby odpocząć.
Dodaj pomidory na patelni wraz ze szczyptą soli i 2 łyżki wody i saute na dużym ogniu, aż tylko zmięknie, 2-3 protokół, i kapieli patelni są odtwarzane. Pokrój polędwicę i ułóż pomidory wokół niej.