Dziś Kolacja: polędwiczki wieprzowe faszerowane Jacques Pepin

Dziś Kolacja: polędwiczki wieprzowe faszerowane Jacques Pepin
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać kolację dziś wieczorem: Jacques Pepin Nadziewane polędwiczki wieprzowe spróbuj. Na 4,43 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 441 kalorii, 37g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 126 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, sól, ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Dziś Kolacja: kurczak szybko pieczony Jacques ' a Pépina, Kolacja dziś wieczorem: pikantny kurczak z imbirem i cytryną Jacques Pépin, oraz Dziś Kolacja: Kanapka Z Polędwicą Wieprzową.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W 12-calowej patelni, rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać cebulę i krótko gotować, aż zacznie zmiękać, około 1 minuty, następnie dodać szpinak lub inne warzywa wraz z 1/4 łyżeczki każdej soli i pieprzu. Przykryć i gotować, aż zwiędną, 2-10 minut w zależności od składnika, dodając wodę, jeśli to konieczne, aby zachować wilgotność.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
ZieloniZieloni
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
4
Zdejmij pokrywkę i gotuj dalej, jeśli to konieczne, aż cała wilgoć odparuje.
5
Ułóż pół mieszanki szpinaku w dół środka polędwicy wieprzowej, top z serem, i zakończyć ponownie szpinakiem. Złóż boki i ostrożnie zwiń polędwicę, aby równomiernie rozprowadzić nadzienie. Używając Sznurka rzeźniczego lub 2 1-calowych pasków folii aluminiowej, owiń polędwicę na obu końcach, aby zabezpieczyć wypełnienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki WieprzowePolędwiczki Wieprzowe
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
6
Rozgrzać pozostały olej w patelni żaroodpornej na średnim ogniu, aż się połysk. Doprawić wieprzowinę pozostałą solą i pieprzem oraz brązową wieprzowiną ze wszystkich stron, ostrożnie obracając, około 5 minut. Jeśli używasz Folii, wyjmij, a następnie przenieś do piekarnika i piecz 10 minut, aż wieprzowina będzie ugotowana, ale lekko różowa w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
7
Wyjąć i przenieść wieprzowinę na talerz, aby odpocząć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
8
Dodaj pomidory na patelni wraz ze szczyptą soli i 2 łyżki wody i saute na dużym ogniu, aż tylko zmięknie, 2-3 protokół, i kapieli patelni są odtwarzane. Pokrój polędwicę i ułóż pomidory wokół niej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn