Dziś Kolacja: polędwiczki wieprzowe faszerowane Jacques Pepin

Dziś Kolacja: polędwiczki wieprzowe faszerowane Jacques Pepin
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać kolację dziś wieczorem: Jacques Pepin Nadziewane polędwiczki wieprzowe spróbuj. Na 4,43 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 441 kalorii, 37g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 126 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, sól, ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Dziś Kolacja: kurczak szybko pieczony Jacques ' a Pépina, Kolacja dziś wieczorem: pikantny kurczak z imbirem i cytryną Jacques Pépin, oraz Dziś Kolacja: Kanapka Z Polędwicą Wieprzową.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W 12-calowej patelni, rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać cebulę i krótko gotować, aż zacznie zmiękać, około 1 minuty, następnie dodać szpinak lub inne warzywa wraz z 1/4 łyżeczki każdej soli i pieprzu. Przykryć i gotować, aż zwiędną, 2-10 minut w zależności od składnika, dodając wodę, jeśli to konieczne, aby zachować wilgotność.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
ZieloniZieloni
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
4
Zdejmij pokrywkę i gotuj dalej, jeśli to konieczne, aż cała wilgoć odparuje.
5
Ułóż pół mieszanki szpinaku w dół środka polędwicy wieprzowej, top z serem, i zakończyć ponownie szpinakiem. Złóż boki i ostrożnie zwiń polędwicę, aby równomiernie rozprowadzić nadzienie. Używając Sznurka rzeźniczego lub 2 1-calowych pasków folii aluminiowej, owiń polędwicę na obu końcach, aby zabezpieczyć wypełnienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki WieprzowePolędwiczki Wieprzowe
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
6
Rozgrzać pozostały olej w patelni żaroodpornej na średnim ogniu, aż się połysk. Doprawić wieprzowinę pozostałą solą i pieprzem oraz brązową wieprzowiną ze wszystkich stron, ostrożnie obracając, około 5 minut. Jeśli używasz Folii, wyjmij, a następnie przenieś do piekarnika i piecz 10 minut, aż wieprzowina będzie ugotowana, ale lekko różowa w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
7
Wyjąć i przenieść wieprzowinę na talerz, aby odpocząć.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
8
Dodaj pomidory na patelni wraz ze szczyptą soli i 2 łyżki wody i saute na dużym ogniu, aż tylko zmięknie, 2-3 protokół, i kapieli patelni są odtwarzane. Pokrój polędwicę i ułóż pomidory wokół niej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn