Dziś Kolacja: polędwiczka wieprzowa ze świeżą wiśnią i salsą Chile
Przepis Kolacja dziś wieczorem: polędwiczki wieprzowe ze świeżą wiśnią i Salsan Chile jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 4 i kosztuje $8.07 za porcję. To danie główne ma 1284 kalorie, 188g białka, oraz 49g tłuszczu na porcję. Jeśli masz olej roślinny, polędwiczki wieprzowe, szalotki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać czereśnie można śledzić to danie główne z Clafoutis z wiśniami jako deser. 231 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Grillowana Polędwiczka Wieprzowa Z Pikantną Świeżą Salsą Wiśniową, Dziś Kolacja: polędwiczka wieprzowa A La Mexicana, oraz Dziś Kolacja: Kanapka Z Polędwicą Wieprzową.
Instrukcje
1
Przygotować grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
2
Połącz połowę kolendry i szalotki, 4 łyżki soku z limonki i olej roślinny w zamykanej plastikowej torbie z wieprzowiną. Marynować w temperaturze pokojowej przez 15 minut, od czasu do czasu obracając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
1 1/2 Uncji 100% Tequili Blanco
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
3
W międzyczasie w średniej misce połącz pozostałe kolendry, szalotki i sok z limonki z pozostałymi składnikami. Doprawić do smaku solą i pieprzem i pozostawić do siedzenia, podczas gdy wieprzowina marynuje się, aby rozwinąć smaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
1 1/2 Uncji 100% Tequili Blanco
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wyjąć wieprzowinę z marynaty, dobrze przyprawić solą i pieprzem, i grillować, często obracając, aż Na Zewnątrz opracuje ładną skórkę, wnętrze ma 145 stopni (lub do pożądanej doneness).
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
5
Niech odpoczną 10 minut, pokroić, i służyć z salsą.
Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to moje najlepsze propozycje na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Belasco de Baquedano Swinto Old Vine Malbec z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.