Dziś Kolacja: placki kukurydziane z kozim serem i boczkiem

Dziś Kolacja: placki kukurydziane z kozim serem i boczkiem
Kolacja dziś wieczorem: ciasta kukurydziane z kozim serem i boczkiem może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 456 kalorii, 16G białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.46 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz kozi ser, mączkę kukurydzianą, kukurydzę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kolacja: Linguine Z Kabaczkiem, Bekonem I Kozim Serem, Placki kukurydziane z kozim serem i boczkiem, oraz Kolacja: risotto szpinakowe z kozim serem.

Instrukcje

1
Wlać 1 łyżeczkę oleju do dużej patelni nieprzywierającej ustawionej na średnim ogniu. Gdy olej zacznie migotać, dodajemy kukurydzę i cukinię, doprawiamy solą i pieprzem. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cukinia zmięknie, trzy do pięciu minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Przenieść mieszaninę do dużej miski i ostudzić przez pięć minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Tymczasem, gotować boczek na oddzielnej patelni, aż chrupiące. Odstawić po zakończeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodaj szalotki, jajka, i mąki kukurydzianej do miski z kukurydzy i cukinii. Dobrze wymieszać. Wytrzeć patelnię nonstick, a następnie wlać pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek i włączyć ogień do medium. Gdy olej mieni się, scoop się o 1/2 szklanki mieszanki kukurydzy i wlać do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża BazyliaOpcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
(Keebler)(Keebler)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodaj tyle miarki, jak bit wygodnie na patelni. Gotować, aż każdy jest rumiane na dnie, o trzech minutach. Flip, i brązowy na dole, około dwóch minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Odcedzić każde ciasto na papierowych ręcznikach. Powtórz ten proces, aż cała mieszanka kukurydzy zostanie wykorzystana.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
7
Podawać placki kukurydziane udekorowane pokruszonym kozim serem, solą i pieprzem do smaku oraz boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Ser KoziSer Kozi
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn