Dziś Kolacja: pieprz i kiełbasa Ragu z polentą

Dziś Kolacja: pieprz i kiełbasa Ragu z polentą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc daj dziś kolację: pieprz i kiełbasa Ragu z Polentanem. Jedna porcja zawiera 1140 kalorii, 43g białka, oraz 85 g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 3,53 zł za porcję. 40 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oregano, parmezan, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Dziś Kolacja: ziemniaki w marynarce z pieczarkami Ragu, Dziś Kolacja: Jarmuż I Grzyby Z Kremową Polentą, oraz Dziś Kolacja: Polenta ze szpinakiem w stylu rzymskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na bardzo dużej patelni (12 lub 14 cali) rozgrzać 6 łyżek oleju na średnim ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj cebulę, papryka, płatki chili i oregano, i gotować, aż miękka, 8-10 protokół. Łyżka w koncentracie pomidorowym i wymieszać z warzywami. Gotować, aż jego kolor ciemnieje, uważając, aby go nie spalić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodać czerwone wino, obniżyć ogień na wolnym ogniu, i gotować na dodatkowe 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
4
W drugiej dużej patelni wystarczająco duże, aby trzymać kiełbasy wygodne, podgrzać ostatnią łyżkę oleju na średnim ogniu. Gdy się połyskuje, dodaj kiełbaski i gotuj bez obracania, aż spód będzie ciemnozłoty, 7-10 minut. Ostrożnie obrócić kiełbaski i dodać mieszaninę pieprzu na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj szklankę wody i doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na wolnym ogniu przez 20 minut, dodając wodę, jeśli to konieczne, aby zachować konsystencję ragu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
6
W razie potrzeby wymieszaj parmezan i masło do polenty, a następnie podziel między płytkie miseczki. Top z ragu i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia25
Magazyn