Dziś Kolacja: Pieczony kurczak z pikantną glazurą Hoisin
Jeśli 60 centów za porcję spada twój budżet, Kolacja dziś wieczorem: Pieczony kurczak z pikantną glazurą Hoisin może być spektakularny bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 90 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Jeśli masz sos hoisin, ząbki czosnku, olej sezamowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 15 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dziś Kolacja: Pieczony kurczak z szafranem i cytrynami, Kolacja dziś wieczorem: słodkie i pikantne curry z kurczaka, oraz Kolacja dziś wieczorem: pikantny kurczak z imbirem i cytryną Jacques Pépin dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 260°.
Ubić razem sos hoisin, imbir, czosnek, płatki czerwonej papryki, olej sezamowy, sos sojowy, i ocet ryżowy. Podziel sos na dwie miseczki.
Posmaruj kurczaka sosem z jednej z misek.
Kurczaka ułożyć na patelni i wstawić do piekarnika. Gotować przez 25 do 30 minut, lub do soków uruchomić jasne na kurczaka.
Wyjąć kurczaka i podawać z sosem z drugiej miski.