Dziś Kolacja: paszteciki wieprzowe z liśćmi limonki i kolendrą

Dziś Kolacja: paszteciki wieprzowe z liśćmi limonki i kolendrą
Kolacja dziś wieczorem: paszteciki wieprzowe z liśćmi limonki i kolendry może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 599 kalorii, 28g białka, oraz 52g tłuszczu każdy. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka boczku, kawałek imbiru wielkości kciuka, olej arachidowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać olej z orzeszków ziemnych, można śledzić to danie główne z Solone Ciasteczka Orzechowe Toffi jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dziś Kolacja: wędzone paszteciki rybne z majonezem koperkowym, Dziś Kolacja: kurczak cytrynowy z sosem kolendrowym, oraz Kolacja: imbir i kolendra pieczone Tilapia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Posiekać szalotki, chiles, czosnek, kolendra, i imbir. Liście limonki układamy jeden na drugim i zwijamy, a następnie drobno rozdrabniamy na krzyż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LimonkiLiście Limonki
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
2
Przenieść wszystko do robota kuchennego i proces, aż dobrze wymieszane w pastę. Zeskrobać do miski i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Boczek pokroić na małe kawałki i przetworzyć na grubą papkę. Zeskrobać do tej samej miski z mieszaniną ziół i dodać mieloną wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Dodać szczyptę soli i świeżego pieprzu i wymieszać składniki. Jeśli to możliwe, przechowywać w lodówce przez 30 minut, aby umożliwić smaki mieszają.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Podzielić wieprzowinę na około 12 kulek mięsa, a następnie spłaszczyć na paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
6
Rozgrzać olej na dużej, ciężkiej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodać paszteciki, gdy olej jest bardzo gorący i gotować na dużym ogniu, obracając raz, aż brązowy i gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
8
Podawać z białym ryżem i chrupiącą sałatką lodową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż BiałyRyż Biały
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn