Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać obiad dziś wieczorem: mielony Indyk Laap spróbować. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje $3.55 za porcję. Jedna porcja zawiera 208 kalorii, 29g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 112 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz kolendra, kurczak, szalotki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać ryż można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Mielony Indyk Laap, Mielony Indyk Laap, oraz Kolacja: mielona jagnięcina z ziemniakami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wlać ryż do małej patelni i włączyć ciepło do wysokiej. Toast ryż, mieszając często, aż ryż jest złoty brąz, o trzech minutach.
Składniki, których będziesz potrzebować
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Przenieść ryż do moździerza i tłucz i ostudzić na kilka minut. Następnie zmiel ryż na proszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I Tłuczki
3
Wlać olej do dużej patelni ustawionej na średnim ogniu. Po połysku dodaj indyka. Gotować, mieszając często rozbić mięso, aż nie jest już różowy, o cztery minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodaj Czas na patelni. Gotować na dużym ogniu, aż zacznie bąbelkować. Następnie wyłączyć ogień, dodać sos rybny, sok z limonki i doprawić solą i pieprzem. Dobrze wymieszać i odstawić na pięć minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Sos Rybny
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Wymieszaj z trawą cytrynową, szalotki, szalotka, kolendra, mięta, pokruszony czerwony pieprz i mielony tosty ryżowe w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Eliksir G
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
6
Podawać na liściach rzymskich z dodatkowymi klinami limonki.