Dziś Kolacja: miecznik z masłem ziołowym cytrynowym

Dziś Kolacja: miecznik z masłem ziołowym cytrynowym
Need a danie główne bezglutenowe i przyjazne fodmap? Kolacja dziś wieczorem: miecznik z cytrynowym masłem ziołowym może być spektakularny przepis, aby spróbować. Na 5,43 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 58 g tłuszczu, oraz w sumie 706 kalorii. Ten przepis służy 4. Mieszanka steków z miecznika, szczypiorek, pietruszka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Dziś Kolacja: Karczochy Z Masłem Cytrynowym, Dziś Kolacja: Brokuły Rabe Z Masłem Cytrynowym, oraz Kolacja: Grillowany kurczak z sosem ziołowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodaj uchwyt łopatkowy do miksera stojącego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
2
Dodać zmiękczone masło i włączyć mikser. Ubij masło, aż będzie puszyste, około dwóch minut. Za pomocą szpatułki, zeskrobać po bokach miski, i dodać sok z cytryny, sos Worcestershire, pietruszka, szczypiorek, sól, i czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wymieszać, aż dobrze połączone.
4
Przenieść masło do kawałka pergaminu lub folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
5
Zwijamy masło do " ciasnego cylindra, o grubości około 1 ¼ cala. Skręcamy końce zawijania, a następnie przekładamy masło do lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
1
Dodaj łyżkę oleju rzepakowego do ciężkiego dna 12-calowej patelni ze stali nierdzewnej ustawionej na średnim ogniu. Ostrożnie dodać steki z miecznika. Gotować, aż dobrze rumiane, o dwie minuty. Odwróć steki, a następnie brązowy z drugiej strony, około dwóch minut. Zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować, aż steki są całkowicie gotowane, osiem do dziesięciu minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z MiecznikaSteki Z Miecznika
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Podawać steki z około łyżką lub tak masła ziołowego cytryny. Ja również służył to z boku kapusty smażonej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
JarmużJarmuż
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn