Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać dziś obiad: krewetki z sosem śmietanowym Pastis spróbować. Na 3,91 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 572 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soli i pieprzu, krewetki, ryż i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać ryż można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Dziś Kolacja: smażone krewetki z sosem pomidorowym, Kolacja: Camarones en Pipian (krewetki w sosie z pestek dyni), oraz Dziś Kolacja: Kotlet schabowy z sosem musztardowo-śmietanowym.
Instrukcje
1
W patelni sauté, rozgrzać masło na średnim ogniu, aż piana ustąpi, następnie dodać krewetki i szalotki i gotować szybko przez 3-5 minut, wrzucić stale, aż krewetki są różowe na całym i prawie gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać pastis i gotować przez dodatkową minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pastis
3
Usuń krewetki łyżką szczelinową, pozostawiając jak najwięcej płynu, jak to możliwe, i rezerwy w ciepłym miejscu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4
Dodać śmietanę, szczyptę, sól i pieprz (do smaku) i gotować przez 3-4 minuty, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Maysaran Arsheen Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.