Dziś Kolacja: kotlety schabowe duszone w twardym cydrze

Dziś Kolacja: kotlety schabowe duszone w twardym cydrze mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 346 kalorii, 30g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Mieszanka papryki, kotlety wieprzowe, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Dziś Kolacja: Kotlet schabowy z duszonym koprem Wermutowym, Dziś Kolacja: Kotlet schabowy z duszonym koprem i karmelizowaną cebulą, oraz Dziś Kolacja: Kiełbaski Duszone Z Szałwią.
Instrukcje
Wlać olej na patelni i ogrzać na średnim ogniu. Wrzucić pokrojoną cebulę i mieszać często przez około 4 protokół lub aż ładnie rumiane.
Dodać cienko pokrojoną paprykę czerwoną i włączyć ogień do średnio niskie. Gotować przez 7 minut, lub do papryki są miękkie. Przenieś paprykę i cebulę do krawędzi patelni i przygotuj się na kotlety.
Kotlety doprawić solą i pieprzem.
Dodaj do otwartej przestrzeni na patelni, Odwróć ogień z powrotem do średniej wysokości i gotuj przez 3 minuty z każdej strony.
Wlać cydr, obrócić ogień na niski i gotować na wolnym ogniu przez około 8 do 10 minut.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Kotlety wieprzowe można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Od A do z Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Od A do Z Chardonnay]()
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.