Dziś Kolacja: Kliny Z Rzepy Glazurowanej Miodem

Dziś Kolacja: Kliny Z Rzepy Glazurowanej Miodem
Dziś Kolacja: kliny z rzepy glazurowanej miodem to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 436 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, rzep, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 28%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Dziś Kolacja: łosoś glazurowany miodowo-sojowy z Bok Choy, Dziś Kolacja: łosoś z limonką i miodem z ryżem i Broccolini, oraz Kolacja dziś wieczorem: Kliny lodowe Blue Smoke z sosem Roquefort.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 260°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Pokrój rzepę na pół, a następnie każdą połowę na trzy kliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
RzepaRzepa
3
Na małej patelni wlać oliwę z oliwek. Wrzucić kliny, i pokroić je ze wszystkich stron w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
4
Wstawić do piekarnika na 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Usuń, Odwróć rzep na niegotowaną stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
RzepaRzepa
6
Wstawić z powrotem do piekarnika na 7 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Wyjąć z piekarnika i włączyć ostatnią niegotowaną stronę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
W międzyczasie wymieszać miód, gorącą wodę, cynamon, gałkę muszkatołową i sól koszerną w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Mąka Uniwersalna, Plus Mąka StołowaMąka Uniwersalna, Plus Mąka Stołowa
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Polej rzepę.
Składniki, których będziesz potrzebować
RzepaRzepa
10
Umieść z powrotem w piekarniku na ostatnie pięć minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
11
Wyjąć i podawać.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia3
Magazyn