Dziś Kolacja: kapusta kiszona i kiełbasa Paprikash

Dziś Kolacja: kapusta kiszona i kiełbasa Paprikash
Dziś Kolacja: kapusta kiszona i kiełbasa Paprikash może być tylko Wschodnioeuropejskie przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 182 kalorie, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz masło, kminek, papryka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 51 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dziś Kolacja: Kurczak Paprikash, Dziś Kolacja: kotlety schabowe z kiszoną kapustą, oraz Kolacja: kotlet z kurczaka faszerowany szynką, serem i kiszoną kapustą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło w ciężkim garnku do zupy (idealny holenderski piekarnik) i dodać cebulę, czosnek i paprykę. Gotować na średnim ogniu, aż cebula jest dość miękka, 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do DekoracjiOliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Dodać kiełbaski i gotować przez minutę, aby rozpocząć renderowanie ich tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
3
Dodaj koperek, kminek, bulion i wodę. Doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
4
Dodać kiszoną kapustę i dobrze wymieszać. Kontynuuj gotowanie, pod przykryciem, przez dodatkowe 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn