Dziś Kolacja: kanapka z krabem i awokado

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj dziś kolację: Krab i kanapka z awokado spróbuj. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.41 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 392 kalorie. Mieszanka anaheim chile, sól, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać awokado można śledzić to danie główne z Lody Kokosowe Awokado jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 121 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 100%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Kolacja: kanapka ze stekiem z kukurydzą, pomidorem i awokado, Dziś Kolacja: Linguine z krabem i Chili, oraz Dziś Kolacja: Sałatka Z Krabów Estragonowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej wielkości misce, połączyć cebulę, kolendra, awokado, chile, i sok z limonki.
Dodać łyżeczkę soli i lekko rozgnieść składniki razem.
Toast za chleb. Jeszcze ciepłe, natrzeć każdy plasterek czosnkiem i skropić odrobiną oliwy z oliwek.
Na połowie plasterków tostów, rozprowadzić mieszaninę guacamole z jednej strony, a na wierzchu z mięsem kraba.
Pozostałe plastry tostów układamy na wierzchu każdego z nich. Kanapki pokroić na pół i podawać.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Foley Johnson Carneros Chardonnay. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.