Dziś Kolacja: kalafior z fasolką szparagową i imbirem
Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 132 kalorie, 4G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona gorczycy, czosnek, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kolacja: Fasolka Szparagowa Z Miętą I Czerwoną Cebulą, Kolacja: makaron z Pesto, ziemniakami i fasolką szparagową, oraz Kolacja: omlet z białą fasolą i zieloną cebulką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Toast nasiona kminku i żółte nasiona gorczycy na małej patelni na średnim ogniu, aż bardzo pachnące. To zajmie tylko kilka minut.
W międzyczasie Usuń różyczki z podstawy kalafiora. Posiekać na kawałki 1/2 cala.
Wlać olej do dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować przez około minutę. Następnie dodać kalafior i fasolkę szparagową i gotować, bez mieszania przez 4 protokół lub aż ładnie rumiane. Wymieszać, gotować 7 minut więcej, mieszając od czasu do czasu. Zmniejsz temperaturę do średnio-niskiej i gotuj przez kolejne 3 minuty.
Dodać czosnek, imbir, czerwone płatki chili i gotować przez 1 więcej minut. Doprawić solą i pieprzem i podawać.