Dziś Kolacja: Genovese Minestrone

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc daj dziś kolację: Genovese Minestrone spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 443 kalorie, 15g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 12 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz pomidor, groszek, liście bazylii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kolacja: wiosenne Minestrone z brązowym ryżem Basmati, Kolacja Dziś Wieczorem: Pad See Ew, oraz Dziś Kolacja: Bon Bon Chicken dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 4 do 5 szklanek wody w dużym garnku do zupy na średnim ogniu. Na gorąco, dodać łyżeczkę soli i warzyw w kolejności czasu gotowania: ziemniaki, por, seler, marchew, pomidor, fasola, groszek, i cukinia, lub inne warzywa może być używany. Jeśli używasz makaronu, dodaj go od 7 do 10 minut, w zależności od kształtu.
W międzyczasie połączyć czosnek, bazylia, orzeszki piniowe i trochę oliwy z oliwek w robocie kuchennym, blenderze lub moździerzu i tłuczku. Proces na gładką pastę, dodając oliwę z oliwek w razie potrzeby, aby utworzyć luźną pastę. Doprawić do smaku solą.
Wyjąć do miski i wymieszać z serem, dodając więcej oliwy z oliwek, jeśli to konieczne.
Zupę podawać z odrobiną pesto.