Dziś Kolacja: dorsz z estragonem-bułka tarta z anchois

Dziś Kolacja: dorsz z estragonem-bułka tarta z anchois
Kolacja dziś wieczorem: dorsz z estragonem-Sardela bułka tarta może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 164g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 1064 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 19,13 zł / porcja, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Udaj się do sklepu i odbierz sardelę, olej canolan, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kolacja: Orecchiette z kalafiorem, boczkiem i bułką tartą, Dziś Kolacja: Brokuły Rabe Z Pepperoni I Bułką Tartą, oraz Kolacja: stek z masłem anchois.

Instrukcje

1
Mąkę i jajko rozłóż osobno na dwóch talerzach wystarczająco dużych, aby pomieścić filety.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
2
Rozgrzać 1/2 cala oleju na patelni tylko wystarczająco duży, aby pomieścić ryby. Gdy się rozgrzeje, dodaj masło. Filety rybne zanurzyć w jajku, następnie mąkę, a następnie bułkę tartą. Jeśli to konieczne, ułóż rybę i ręcznie poklep bułkę tartą na filetach. Obniżyć je ostrożnie do oi, które powinny mieć zdrowy skwierczeć, gotowanie 3-4 minut na stronie, aż złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Sterylizowane Słoiki Do Przetworów O Pojemności Pół PintySterylizowane Słoiki Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Odcedzić na papierowych ręcznikach krótko i podawać z cytrynowymi klinami i prostą sałatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Cod działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia32
Magazyn