Dziś Kolacja: Czerwony gulasz Posole z kurczakiem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj dziś kolację: Czerwony gulasz Posole z kurczakiem. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 404 kalorie, 22g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz wapno, sól koszerną, hominy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kolacja Dziś Wieczorem: Szybki Gulasz Wołowy Z Syczuanu, Kolacja dziś wieczorem: gulasz z ciecierzycy i szpinaku w stylu mauretańskim, oraz Kolacja Dziś Wieczorem: Szybki Gulasz Z Białej Fasoli Z Chardą Szwajcarską I Tomą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim stockpot, połączyć kurczaka, hominy, bulion, i wody. Doprowadzić do wrzenia i gotować delikatnie, aż kurczak jest po prostu gotowane przez.
Usuń kawałki kurczaka do ostygnięcia na talerzu, a następnie oddziel mięso od kości, skóry i chrząstki. Z grubsza posiekać mięso i wyrzucić resztę. Trzymaj kurczaka wilgotne w małej misce z niektórych gorącego bulionu wylany na nim.
W międzyczasie podgrzej patelnię lub żeliwną patelnię bez oleju na średnim ogniu i dodaj suszone chiles, ząbek czosnku i cebulę. Gotować, obracając od czasu do czasu, aż będzie miękka i rumiana. Uważaj, żeby nie spalić chile.
Przenieść do miski i przykryć wrzącą wodą do odtworzenia chiles, o 10 protokół.
Przenieść mieszaninę chile i moczenie wody do blendera, puree, i dodać do zupy (zrobić to krok po kroku, aby kontrolować pikantność). Dusić wszystko razem przez co najmniej 20 minut. Po rozwinięciu smaku dodaj mięso z kurczaka do zupy i gotuj na wolnym ogniu przez dodatkowe kilka minut.
Podawać z kapustą, rzodkiewką lub cebulą. Oregano można posypać wierzchem i podawać z limonkowymi klinami i tortillami.