Dziś Kolacja: Arbuz Gazpacho
Need a jaskiniowiec, bezglutenowa, pierwotna i cała zupa 30? Kolacja dziś wieczorem: arbuz Gazpacho może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 220 kalorii, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, cebulę, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 156 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kolacja Dziś Wieczorem: Cool Summer Gazpacho, Kolacja Dziś Wieczorem: Gazpacho Alice Waters, oraz Arbuz Gazpacho dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze, dodać 2 szklanki arbuza i przecieru do cieczy.
Dodaj pozostały arbuz, pomidory, papryka, czosnek, migdały, sok z limonki i sos chipotle (zacznij od łyżeczki). Blendować do bardzo gładkiej, co najmniej 2-3 minut. Smak i doprawić solą i więcej octu, jeśli to konieczne.
Przelej zupę do lodówki (lub zamrażarki, aby zaoszczędzić czas), aż ostygnie.
Dekoruj cebulą i ogórkiem.