Dziś Kolacja: Andouille Po 'Boy' Creolaise
Przepis Kolacja dziś wieczorem: Andouille Po 'Boy' Creolaise może zaspokoić swoje pragnienie kreolskie w mniej więcej 20 minut. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 777 kalorii, 29g białka, oraz 56 g tłuszczu każdy. Na 2,62 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 36 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz kiełbasę andouille, musztardę pełnoziarnistą, ogórki kiszone i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Dziś Kolacja: zupa pomidorowa, ryżowa i Andouille, Kolacja dziś: smażone Andouille i zielenina z kaszą, oraz Kolacja Dziś Wieczorem: Pad See Ew.
Instrukcje
Gotować andouille w żeliwnej patelni ustawionej na średnim ogniu, aż rumiane z obu stron, o trzech minut stronie. Powinny wydzielać wystarczająco dużo tłuszczu, aby prawidłowo gotować.
Dodaj łyżeczkę oleju, jeśli wygląda zbyt sucho.
Po zakończeniu odcedzić plastry kiełbasy na papierowych ręcznikach.
W małej misce wymieszać majonez, musztardę i trochę gorącego sosu do smaku (opcjonalnie).
Rozłóż tę mieszaninę na ściętej stronie górnej i dolnej kromki chleba.
Podziel gotowane andouille między dwa dolne plastry. Na wierzchu kromki ogórków kiszonych, cebula i kromka chleba.
Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc
Cajun w menu? Spróbuj sparować z Albarino, rosé Wine i Sauvignon Blanc. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Terras Gaudan O Rosal Albarino mieszanka z 4.6 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Terras Gauda O Rosal Albarino Blend]()
Terras Gauda O Rosal Albarino Blend
Zielonkawo-żółty kolor, to wino ma hojny nos dojrzałej brzoskwini, skórki pomarańczowej, białego kwiatu i pieczonego jabłka; usta są okrągłe z nutami mineralności i miodu. Kończy się ostry i czysty, odsłaniając jego oszałamiającą strukturę i równowagę kwasowości.