Dziękczynienie Resztki Jajka Benedykt
Dziękczynienie resztki jaj Benedict może być tylko poranny posiłek szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 520 kalorii, 22g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 2,46 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka sosu żurawinowego, muffin, sos i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Dziękczynienie Resztki Jajka Benedykt, Jajka Dziękczynne Benedykt, oraz Resztki Rancheros z resztkami Dziękczynienia.
Instrukcje
Ułożyć po dwa plastry muffinek na talerzu i ułożyć na wierzchu farsz i kawałek indyka.Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia i zmniejszyć ogień do średniej.Rozbij jajko do miski, zawiruj wodą w garnku i wlej jajko z miski do wody i powtórz, aby pozostało jajko.
Niech jajka gotować, aż białka są ustawione, ale żółtka nie są, o 2-3 protokół i wyłowić je.
Jajka ułożyć na wierzchu indyka, przykryć sosem i polać sosem żurawinowym.