Dziękczynienie Kukurydza Zapiekanka
Need a danie główne bezglutenowe? Dziękczynienie kukurydza zapiekanka może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje 91 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 429 kalorii. 30 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz chili, maślankę, margarynę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć margarynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Icebox jako deser. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest solidne. Spróbuj Kale Casserole {aktualizacja Na Klasyczne Święto Dziękczynienia Green Bean Casserole}, Zapiekanka Dziękczynna, oraz Zapiekanka Dziękczynna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Mąkę kukurydzianą i sodę wymieszać w małej misce; odstawić. Ubić jajka w misce do miksowania; wymieszać w całej kukurydzy jądra, śmietana stylu kukurydza, maślanka, roztopioną margarynę, zielone chiles, i cebula. Wymieszać mieszankę mąki kukurydzianej i 2 szklanki sera Cheddar, aż pozostaną tylko niewielkie grudki mąki kukurydzianej; wlać do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ujędrnione i lekko rumiane, o 1 godzinę.
Wyjąć z piekarnika i posypać pozostałym serem; odstawić 15 minut przed podaniem.