Dzisiejsza Kolacja: Linguine z pomidorami, kaparami, anchois i Chile

Dzisiejsza Kolacja: Linguine z pomidorami, kaparami, anchois i Chile
Dziś Kolacja: Linguine z pomidorami, kaparami, anchois, A Chile jest bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 668 kalorii. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka bułki tartej, oliwa z oliwek, linguine i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 223 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Galeta z kozim serem pomidorowym z anchois, oliwkami i kaparami, Kolacja: sos pomidorowy z orzeszkami piniowymi, kaparami, oliwkami i rodzynkami, oraz Kolacja: Chile - zupa pomidorowa z kminkiem i cynamonem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Jeśli używasz suszonego linguine, Dodaj teraz i gotuj zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; powinieneś być w stanie gotować sos w czasie, jaki makaron zajmuje gotowanie. Jeśli używasz świeżego linguine, wstrzymaj się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe KawałkiPomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Puszka Włoskich Pomidorów W Puszce, NieodsączonychPuszka Włoskich Pomidorów W Puszce, Nieodsączonych
3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Tymczasem, toast bułkę tartą w dużej suchej patelni ustawić na średnim ogniu. Wrzucić od czasu do czasu, i gotować, aż są lekko rumiane. (Ja swoje ugotowałem trochę za długo.) Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
3
Wlać jedną łyżkę oliwy z oliwek do dużej patelni ustawionej na średnim ogniu. Gdy olej mieni się, dodać pokrojony czosnek i gotować, aż lekko rumiane, jeden do dwóch minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
4
Dodać płatki czerwonej papryki, i gotować, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
5
Jeśli używasz świeżego linguine, nadszedł czas, aby dodać makaron do wrzącej wody. Gotować do al dente, o dwie minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe KawałkiPomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich
6
Dodaj pokrojonego w kostkę pomidora, anchois, kapary, i szczypta soli na patelni. Dobrze wymieszać i gotować na wolnym ogniu, aż sos zgęstnieje, o dwie minuty. Wyłączyć ogień i dodać pietruszkę i oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia. Dobrze wymieszać. Smak i dodać więcej soli w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
4 średnie Czerwone Pomidory4 średnie Czerwone Pomidory
Puszka Włoskich Pomidorów W Puszce, NieodsączonychPuszka Włoskich Pomidorów W Puszce, Nieodsączonych
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
7
Gdy albo suszony lub świeży makaron jest al dente, przenieść go z parą szczypiec bezpośrednio z garnka na patelnię. Dobrze rzucaj. Podziel makaron między cztery talerze, a na wierzchu posypać bułką tartą. Doprawić do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia38
Magazyn