Dzikie Szparagi I Risotto Z Bazylią Opal Z Schłodzonym Zielonym Pomidorem

Dzikie Szparagi I Risotto Z Bazylią Opal Z Schłodzonym Zielonym Pomidorem
Przepis dzikie szparagi i Opal bazylia Risotto z schłodzonym zielonym pomidorem jest gotowy w około 12 godzin i 32 minuty i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na $4.1 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 659 kalorii, 15g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Niewiele osób lubiło to danie główne. Mieszanka sera pecorino, kopru włoskiego, sera mascarpone i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać ryż risotto można śledzić to danie główne z Daring Cooks Słodkie Risotto: budyń ryżowy z gotowanymi wiśniami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Risotto z grzybami i szparagami, Risotto szparagowo - grzybowe z parmezanem, oraz Farro Risotto z grzybami i szparagami.
TrudnośćEkspert
Gotowe W12 hrs, 32 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia33
Magazyn