Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj dzikiego ryżu Zoop. Ten bezglutenowy przepis służy 12 i kosztuje 1,73 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 333 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Mieszanka boczku, pół na pół śmietany, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Indyk z dzikim ryżem i farszem wiśniowym, Farsz ryżowy z dzikimi grzybami, oraz Placki z dzikim ryżem i brązowym ryżem z pieczoną warzywną Ragù.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Umieścić dziki ryż i 3 szklanki bulionu lub wody w naczyniu zapiekanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dziki Ryż
Bulion
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie Zapiekane
3
Piec, pod przykryciem, przez 1,5-2 godziny. Należy zrobić 3 szklanki gotowanego ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż Gotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Boczek smażyć na chrupiąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
5
Odcedzić większość tłuszczu i podsmażyć cebulę w pozostałym tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
6
Dodaj pół i pół, pieczarki, zupę ziemniaczaną, gotowany dziki ryż, ser i 2 szklanki wody.