Dziki ryż z boczkiem i grzybami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj dzikiego ryżu z boczkiem i grzybami. Ten przepis służy 8 i kosztuje 77 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 133 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz boczek, Greckie przyprawy, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Grzyby Dziki Ryż, Ryż Z Dzikimi Grzybami, oraz Grzyby Dziki Ryż dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować na dużej patelni, aż chrupiące; usunąć boczek, i osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając 2 łyżki kapieli na patelni. Pokruszyć boczek i odstawić na bok.
Podsmażyć grzyby i zieloną cebulę w gorących kapiących na patelni 8 minut lub do miękkości. Odstawić.
Doprowadzić rosół z kurczaka do wrzenia w dużym rondlu. Wymieszać z ryżem; zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć, i gotować na wolnym ogniu 8 minut lub do miękkości.
Wymieszać ugotowany ryż, boczek, mieszankę grzybową, natkę pietruszki i przyprawę grecką.
Tylko w celach testowych użyliśmy Fanci
Jedzenie Wszystkie Naturalne Szybkie Gotowanie Dziki Ryż.