Dzik w stylu wschodniej strony: Cinghiale di Calitri

Dzik w stylu wschodniej strony: Cinghiale di Calitri
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Dzik w stylu wschodniej strony: Cinghiale di Calitri może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 472 kalorie, 35g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 3,91 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką jabłko rzymskie, schab pieczony, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Cinghiale w agrodolce (Dzik słodko-kwaśny), Wieprzowina Duszona (Po Dziku), oraz Hellraisin ' Wild Boar-Zawinięty Dzik dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W regularnych odstępach czasu, zrobić 12 (1-cal głębokości) nacięcia do schabu, i stuff 1 ząbek czosnku do każdego nacięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
SchabSchab
2
Połóż gałązki rozmarynu na schabie i zawiąż je ciasno sznurkiem rzeźniczym, zabezpieczając rozmaryn wewnątrz Sznurka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
3
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
W holenderskim piekarniku rozgrzać olej, aż do samego palenia. Mięso przyprawiamy solą i pieprzem, z każdej strony brązujemy na oleju, usuwamy i odstawiamy. Do holenderskiego piekarnika, dodać cebulę, marchew i jabłko i gotować, aż światło złoty kolor, o 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
5
Dodać wino, doprowadzić do wrzenia, i powrócić schab na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Umieścić holenderski piekarnik w piekarniku i gotować 45 minut, aż mięso będzie przetargu widłowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Wyjąć z piekarnika, wyjąć schab i powrót holenderski piekarnik do góry piec gotować przez 10 do 15 minut więcej, aż sos jest zmniejszona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Udekoruj natką pietruszki, rozwiąż schab i pokrój w plasterki, aby służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia46
Magazyn