Dzik w stylu wschodniej strony: Cinghiale di Calitri

Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Dzik w stylu wschodniej strony: Cinghiale di Calitri może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 472 kalorie, 35g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 3,91 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką jabłko rzymskie, schab pieczony, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Cinghiale w agrodolce (Dzik słodko-kwaśny), Wieprzowina Duszona (Po Dziku), oraz Hellraisin ' Wild Boar-Zawinięty Dzik dla podobnych receptur.
Instrukcje
W regularnych odstępach czasu, zrobić 12 (1-cal głębokości) nacięcia do schabu, i stuff 1 ząbek czosnku do każdego nacięcia.
Połóż gałązki rozmarynu na schabie i zawiąż je ciasno sznurkiem rzeźniczym, zabezpieczając rozmaryn wewnątrz Sznurka.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
W holenderskim piekarniku rozgrzać olej, aż do samego palenia. Mięso przyprawiamy solą i pieprzem, z każdej strony brązujemy na oleju, usuwamy i odstawiamy. Do holenderskiego piekarnika, dodać cebulę, marchew i jabłko i gotować, aż światło złoty kolor, o 8 do 10 protokół.
Dodać wino, doprowadzić do wrzenia, i powrócić schab na patelnię.
Umieścić holenderski piekarnik w piekarniku i gotować 45 minut, aż mięso będzie przetargu widłowego.
Wyjąć z piekarnika, wyjąć schab i powrót holenderski piekarnik do góry piec gotować przez 10 do 15 minut więcej, aż sos jest zmniejszona.
Udekoruj natką pietruszki, rozwiąż schab i pokrój w plasterki, aby służyć.