Dzik w stylu wschodniej strony: Cinghiale di Calitri

Dzik w stylu wschodniej strony: Cinghiale di Calitri
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Dzik w stylu wschodniej strony: Cinghiale di Calitri może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 472 kalorie, 35g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 3,91 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką jabłko rzymskie, schab pieczony, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Cinghiale w agrodolce (Dzik słodko-kwaśny), Wieprzowina Duszona (Po Dziku), oraz Hellraisin ' Wild Boar-Zawinięty Dzik dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W regularnych odstępach czasu, zrobić 12 (1-cal głębokości) nacięcia do schabu, i stuff 1 ząbek czosnku do każdego nacięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
SchabSchab
2
Połóż gałązki rozmarynu na schabie i zawiąż je ciasno sznurkiem rzeźniczym, zabezpieczając rozmaryn wewnątrz Sznurka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
3
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
W holenderskim piekarniku rozgrzać olej, aż do samego palenia. Mięso przyprawiamy solą i pieprzem, z każdej strony brązujemy na oleju, usuwamy i odstawiamy. Do holenderskiego piekarnika, dodać cebulę, marchew i jabłko i gotować, aż światło złoty kolor, o 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
5
Dodać wino, doprowadzić do wrzenia, i powrócić schab na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Umieścić holenderski piekarnik w piekarniku i gotować 45 minut, aż mięso będzie przetargu widłowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Wyjąć z piekarnika, wyjąć schab i powrót holenderski piekarnik do góry piec gotować przez 10 do 15 minut więcej, aż sos jest zmniejszona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Udekoruj natką pietruszki, rozwiąż schab i pokrój w plasterki, aby służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia46
Magazyn