Dzień Świętego Patryka Deviled Eggs

Dzień Świętego Patryka Deviled Eggs
Dzień Świętego Patryka Deviled Eggs może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 111 kalorii, 8G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie dieta. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Ten przepis jest lubiany przez 69 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz majonez, seler z serca, barwnik jajeczny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, Jajka Patryka Paradisio, oraz Dzień Świętego Patryka szmaragdowe jajka.

Instrukcje

1
Umieścić jajka w rondlu i przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia, zdjąć z ognia i pozostawić jajka w gorącej wodzie na 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Wyjąć z gorącej wody i schłodzić co najmniej 30 minut w misce z zimną wodą lub w lodówce, aż jajka będą zimne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
W dużej metalowej lub szklanej misce przygotuj barwnik jajeczny zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Delikatnie rozbij jajka, ale nie usuwaj skorupek, aby barwnik jajowy dotarł do białek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5
Umieść pęknięte jajka ugotowane na twardo w barwniku, pracując partiami, jeśli to konieczne, aż barwnik przesiąknie przez pęknięcia i lekko zabarwi jajka, około 5 minut na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
6
Jajka opłukać i obrać, aby odsłonić zielony marmurkowy kolor; jajka pokroić na pół wzdłuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
7
Miarka żółtka do miski i zacieru widelcem i wymieszać w majonezie i selera; wymieszać zielony barwnik spożywczy do mieszaniny żółtka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fioletowe PosypkiFioletowe Posypki
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Mieszankę żółtkową przełożyć na połówki jaj; każdą połówkę jajka ułożyć liściem pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn