Dzień Turcji
Dzień Turcji to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Na $3.09 za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 123g białka, 55 g tłuszczu, oraz w sumie 1117 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cydru jabłkowego, liście szałwii, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zacznij dzień od zdrowego koktajlu bananowego, Chocolate Chip Skillet Cookie + dzień na targach stanu Minnesota, oraz Łatwa sałatka jajeczna o niskiej zawartości węglowodanów i Dzień Pierwszy z powrotem na Keto.
Instrukcje
Gdy będziesz gotowy do gotowania indyka, wyjmij go z solanki i wyrzuć płyn. Spłucz indyka pod zimną bieżącą wodą i osusz.
Włożyć indyka do patelni, pierś do góry. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. za pomocą widelca połącz masło ze szczypiorkiem, estragonem i pietruszką, aby stworzyć złożone masło ziołowe. Używając palców, delikatnie Utwórz kieszeń pod skórą piersi po każdej stronie kości piersiowej, uważając, aby nie rozerwać skóry. Rozetrzyj połowę masła ziołowego pod skórą z każdej strony, naciskając skórę, aby rozprowadzić masło pod skórą.Przekręć stronę piersi indyka w dół na patelni i posmaruj skórę oliwą z oliwek. Piecz w temperaturze 400 stopni przez 1 godzinę, a następnie ostrożnie obróć indyka do góry.
Pędzel olej na skórze piersi, zmniejszyć piekarnik do 325 stopni F i kontynuować pieczenie, aż indyk jest w pełni ugotowany. Udo powinno odczytać 180, a pierś 165 przy użyciu natychmiastowego termometru do odczytu mięsa. Jeśli skóra jest całkowicie rumiana, a mięso nie jest jeszcze w temperaturze, przykryj folią pozostały czas gotowania.
Pozostawić mięso na 20-30 minut przed rzeźbieniem, aby umożliwić redystrybucję soków.Wskazówka: potrzebujesz obsługiwać więcej osób? Zamiast gotować większego indyka, ugotuj dwa mniejsze indyki. Są łatwiejsze w obsłudze do solenia, gotowania i serwowania i gotować szybciej, jak również.Facebook
Imię i nazwisko (wymagane)Mail (nie będzie opublikowany) (wymagane)strona internetowa poprzedni