Dziecko szpinak i czerwony pieprz ryż

Dziecko szpinak i czerwony pieprz ryż
Dziecko szpinak i czerwony pieprz ryż jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 235 kalorii. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mocno szpinak dziecko, masło, Wino, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Lemony Brown Rice With Baby Szpinak, Pilaw ryżowo-pszenny ze szpinakiem dla niemowląt, oraz Rollintini z kurczaka z Pesto, szpinakiem i brązowym ryżem.

Instrukcje

1
Pierwsze 4 składniki wymieszać w średniej wielkości misce do gotowania w kuchence mikrofalowej. Kuchenka mikrofalowa na wysokości 3 minut. Wymieszać z ryżem, i kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Wymieszać 2 3/4 szklanki bulionu i 1/4 szklanki wina. Przykryj szczelnie folią. (Nie odpowietrzać.) Kuchenka mikrofalowa na wysokości 9 minut. Ostrożnie obracać miskę bez odkrywania (w celu włączenia mieszaniny), i kuchenka mikrofalowa w wysokiej 8 minut. Ostrożnie wyjąć i wyrzucić folię. Wymieszać z serem i 1/4 szklanki bulionu z kurczaka, mieszając 30 sekund do 1 minuty lub aż kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dodaj do 1/4 szklanki dodatkowego bulionu, 1 łyżka. na raz, dla pożądanej konsystencji. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
4
Wymieszać z czerwoną papryką i szpinakiem, i kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 1 minutę lub aż szpinak zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
5
Uwaga: testowaliśmy z kuchenką mikrofalową o mocy 1100 W i szklaną misą o pojemności 1 1/2 litra. Okazało się, że folia typu press-and-seal nie będzie działać w tej aplikacji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn