Dzień Po Święcie Dziękczynienia Turcja Pho

Dzień po Święcie Dziękczynienia Turcja Pho jest bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.41 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 150g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 1384 kalorie. 38 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni wietnamskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, tuszę z indyka, nasiona kolendry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Wietnamska Sałatka Z Makaronem Wołowym: Pho Tron, Dziękczynienie resztki z indyka Bliss: Indyk Mac-and-Cheeselets, oraz Resztki Dziękczynienia Turcja-Okłady Z Indyka.
Instrukcje
Toast kardamon pod, goździki, anyż, koper włoski, i kolendra na małej patelni na średnim ogniu, aż pachnące, 5 do 7 protokół.
Umieść przyprawy na środku 8 calowy kawałek kwadratowy gazę. Zebrać razem krawędzie gazę i związać sznurkiem kuchennym, aby zabezpieczyć. Sear obie strony imbiru i 1/2 cebula w tej samej patelni, aż lekko zwęglone, o 3 protokół z każdej strony.
W dużym garnku na średniej wysokości umieścić tuszkę indyka, wodę, saszetkę, imbir i cebulę. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć do gotować. Dusić przez 2 godziny.
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, wymieszaj makaron ryżowy i wróć do wrzenia. Gotować makaron odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż makaron gotowane przez, ale jest nadal firma do ukąszenia, 4 do 5 minut.
Dobrze spuścić w durszlaku ustawionym w zlewie.
Usuń tuszę, saszetkę, imbir i cebulę z zupy. Odcedź zupę, aby usunąć mięso, które mogło spaść z kości, jeśli to konieczne. Doprawić sosem rybnym i solą. Makaron ryżowy i mięso z indyka podzielić równomiernie na 4 duże miski. Rozsypać bazylii, kolendry, i pokrojone cebulę na górze. Kadzi zupę na wierzchu.
Podawać z klinem limonki i ostrym sosem.