Dziczyzna Texas
Dziczyzna Texas wymaga ok. 1 godzina od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 728 kalorii, 50g białka, oraz 47 g tłuszczu każdy. Na 5,48 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz olej roślinny, meksykańskie oregano, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 18 mówi, że trafił w sedno. Sprawdza się jako danie główne. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 84%. Podobne przepisy to Dziczyzna Bourguignon (Gulasz Z Dziczyzny), Wędzone, przyprawy przetarte, Texas-Style mostek na Texas tosty, oraz Dziczyzna.
Instrukcje
Lekko przyprawić steki z dziczyzny 1/2 łyżeczki soli przyprawowej papy (patrz niżej).
Pokroić steki na kawałki wielkości kęsa.
Mąkę wymieszać z 1 łyżeczką soli papy; rezerwa 1 łyżka mieszanki mąki i odstawić. Wrzucić pokrojone w kostkę mięso do przyprawionej mąki.
Rozgrzać olej w szybkowarze lub patelni na średnim ogniu.
Dodać kostki mięsa w partiach i gotować, aż bogato rumiane ze wszystkich stron.
Mięso wyjąć i odstawić na bok.
Zmniejszyć ogień do średniej i wymieszać zarezerwowaną łyżkę sezonowanej mąki i mielonego kminku do kapiących na patelni. Gotować i mieszać, aż mąka traci swój surowy zapach i jest lekko rumiane, o 5 protokół.
Dodać pokrojoną cebulę i gotować, często mieszając, aż cebula zmięknie, o 5 protokół.
Powrót mięso na patelnię, wraz z kostki bulionu wołowego, Meksykańskie oregano, liść laurowy, i chile papryki (usunąć łodygi, ale pozostawić je w całości).
Wlać wodę i uszczelnić Szybkowar, obracając ciepło do wysokiej.
Podnieś ciśnienie do wysokości i zmniejsz ciepło, aby utrzymać ciśnienie. Gotować pod wysokim ciśnieniem przez 15 minut. Wyłącz ciepło i pozwól, aby ciśnienie spadło naturalnie.
Usuń paprykę chile i liść laurowy; wycisnąć miąższ z papryki, powrót miąższu na patelnię i odrzucając skórki i liść laurowy. Smak i dostosować przyprawy.