Dziczyzna i dziki ryż Nadziewane Acorn Squash

Jeśli masz w pobliżu 1 godzina i 10 minut do spędzenia w kuchni dziczyzna i dynia z dzikiego ryżu mogą być świetne bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przepis do wypróbowania. Za 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 392 kalorii, 15g białka, oraz 16G tłuszczu. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to danie główne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soli i pieprzu, mielonej dziczyzny, masła i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 39%. Ten wynik jest raczej zły. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Dynia Żołędziowa Faszerowana Dzikim Ryżem, Dynia Żołędzi Faszerowana Dzikim Ryżem, oraz Dziki Ryż I Pikantna Soczewica Nadziewana Dynią Żołędziową.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Zagotuj ryż i wodę w rondelku na dużym ogniu. Zmniejsz ogień do średnio niskiego, przykryj i gotuj, aż ryż będzie miękki, około 40 minut.
W międzyczasie umieść dynię pokrojoną stroną do dołu na głębokim naczyniu do pieczenia wypełnionym 1/2 cala wody.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 40 minut, następnie spuścić wodę i odstawić.
W rondelku zagotuj trochę wody, a następnie zdejmij z ognia.
Dodaj żurawinę i odstaw na 5 minut, następnie odcedź i odstaw. Ugotuj mieloną dziczyznę na patelni na średnim ogniu, aż będzie dokładnie ugotowana i krucha.
Wymieszaj dziki ryż, żurawinę, dziczyznę i brązowy cukier. Dopraw cynamonem, gałką muszkatołową, solą i pieprzem.
Włącz piekarnik do pieczenia. Natrzyj wnętrze połówek dyni masłem, a następnie połóż pokrojoną stroną do góry na naczyniu do pieczenia. Faszeruj mieszanką ryżową, a następnie piecz w piekarniku przez 5 minut.