Dziarska zupa z indyka

Dziarska zupa z indyka
Żwawa zupa z indyka wymaga około 35 minut od początku do końca. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 471 kalorii, 34g białka, oraz 12g tłuszczu. 84 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka ciecierzycy, mielonej kolendry, mięsa z indyka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla Jesień. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Dziarskie Pingwiny, Perky Parsleyed Tomatoes, oraz Perky Olive Penguins.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na dużej patelni, dodać cebulę i smażyć przez około 5 minut, mieszając co jakiś czas, aż zacznie mięknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Aby zrobić zupę, dodaj czerwoną paprykę, zmieloną kolendrę, chili i ryż i mieszaj wokół patelni przez około minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolendra MielonaKolendra Mielona
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Groszek Goya®Groszek Goya®
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Wlać gorący bulion, wymieszać z indykiem i ciecierzycą i dobrze doprawić. Doprowadzić do wrzenia, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 8-10 minut, aż warzywa i ryż będą miękkie. Wymieszać z kolendrą lub pietruszką i gotowe. (Zupa może być teraz schłodzona i zamrożona do 1 miesiąca.)
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Groszek Goya®Groszek Goya®
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia50
Magazyn