Dziarska zupa z indyka
Żwawa zupa z indyka wymaga około 35 minut od początku do końca. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 471 kalorii, 34g białka, oraz 12g tłuszczu. 84 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka ciecierzycy, mielonej kolendry, mięsa z indyka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla Jesień. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Dziarskie Pingwiny, Perky Parsleyed Tomatoes, oraz Perky Olive Penguins.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni, dodać cebulę i smażyć przez około 5 minut, mieszając co jakiś czas, aż zacznie mięknąć.
Aby zrobić zupę, dodaj czerwoną paprykę, zmieloną kolendrę, chili i ryż i mieszaj wokół patelni przez około minutę.
Wlać gorący bulion, wymieszać z indykiem i ciecierzycą i dobrze doprawić. Doprowadzić do wrzenia, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 8-10 minut, aż warzywa i ryż będą miękkie. Wymieszać z kolendrą lub pietruszką i gotowe. (Zupa może być teraz schłodzona i zamrożona do 1 miesiąca.)