Dziś Kolacja: zupa z pora i ziemniaków

Dziś Kolacja: zupa z pora i ziemniaków
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na zupy, więc dać obiad dzisiaj: Por i zupa ziemniaczana spróbować. Ten przepis służy 4. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 185 kalorii. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pieczenia " ziemniaki, woda, creme fraiche, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Dziś Kolacja: Zupa Ziemniaczana Cheddar, Dziś Kolacja: Zupa Ziemniaczano-Koprowa, oraz Kolacja: Curry bataty zupa z morelami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Składniki doprowadzić do wrzenia w rondlu 3-quart. Przykryć częściowo i dusić 20 do 30 minut, aż warzywa będą miękkie. Prawidłowe Przyprawianie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Podawać jak jest, lub puree, i / lub top każdej porcji z odrobiną śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn