Dziś Kolacja: wieprzowina Miao z kukurydzą i Chiles

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać kolację dzisiaj: Miao wieprzowina z kukurydzą i Chiles spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 344 kalorie, 26g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 57 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka mielonego pieprzu syczuańskiego, chiles cayenne, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Kolacja dziś wieczorem: Calabazas Horneadas (pieczone Squash, Chiles i Tacos kukurydziane), Kolacja: Chiles en Nogada, oraz Kolacja: Orecchiette Z Brokułami, Anchois I Chiles dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść wok na dużym ogniu.
Wlać olej, a gdy tylko zacznie palić, dodać czosnek. Smażyć, aż pachną, tylko kilka sekund, a następnie dodać wieprzowinę i pieprz syczuański. Smażyć, aż wieprzowina nie będzie już różowa, około minuty.
Dodać chiles i 1/2 łyżeczki soli. Smażyć, aż wieprzowina zacznie brązowieć, około jednej minuty.
Dodaj kukurydzę i smaż przez minutę. Następnie dodać pozostałe 1/2 łyżeczki soli i gotować, aż kukurydza będzie miękka, o 3 protokół.
Podajemy kukurydzę i wieprzowinę z białym ryżem.
Skropić olejem chili (opcjonalnie) do smaku.