Dziś Kolacja: Prowansalska Zupa Z Jajek Sadzonych

Dziś Kolacja: prowansalska zupa z jajek sadzonych jest bezmleczne i wegetariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 376 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, bagietkę, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest idealny do Jesień. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kolacja dziś wieczorem: prowansalska zupa pomidorowa z Chèvre, Kolacja dziś wieczorem: kurczak zapiekany prowansalski z rozmarynem i czosnkiem, oraz Dziś Kolacja: Kurczak Smażony Na Sucho dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wywar wymieszać na wolnym ogniu w garnku do zupy, dodać czosnek i szałwię. Gotować na wolnym ogniu przez około pięć minut, a następnie sprawdzić, czy nie ma przypraw. Sól i pieprz w razie potrzeby.
W międzyczasie rozgrzać oliwę z oliwek na patelni i smażyć jajka delikatnie, aż biały jest ustawiony, ale żółtko jest jeszcze trochę ciekły. Obficie doprawić solą i pieprzem. Jajka można smażyć przed podaniem.
Dodaj szpinak do bulionu i gotuj na wolnym ogniu przez dodatkową minutę. Chochla do płytkich misek, unieść kawałki bagietki, a na wierzchu każdej z sadzonym jajkiem.