Dziś Kolacja: małże z koprem i boczkiem

Dziś Kolacja: małże z koprem i boczkiem
Dziś Kolacja: małże z koprem i boczkiem to bezglutenowe i pierwotne hor d ' oeuvre. Na 3,63 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 702 kalorie, 36g białka, oraz 50 g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jeśli masz boczek, koper włoski, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 64 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Kolacja Dziś Wieczorem: Małże Z Koprem Włoskim I Pomarańczą, Kolacja dziś wieczorem: Linguine z małż i jarmuż, oraz Dziś Kolacja: Pikantne Małże Południowo-Zachodnie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodaj boczek do dużego garnka ustawionego na średnim ogniu. Gotować, mieszając często drewnianą łyżką, aż pokrojony w kostkę boczek zacznie chrupać i wytworzy trochę tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodaj koper włoski, zmniejsz temperaturę do średniej i gotuj, aż zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
3
Dodaj tymianek, czosnek, małże i wino. Przykryj garnek. Gotować, aż małże się otworzyły, o 4 protokół. Odrzuć małże, które się nie otwierają. Gdy małże są gotowe, wyłączyć ogień, i dodać masło, pietruszka, i sok z cytryny. Dobrze wymieszać i doprawić do smaku solą i pieprzem. Wrzuć małże do dużej miski i podawaj z chrupiącym chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
łyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwekłyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwek
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogate i warstwowe, z jedwabistymi nutami brzoskwini, nektarynki, dojrzałej gruszki i wanilii.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia30
Magazyn