Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka? Święto Dziękczynienia szpinak sałatka może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 123 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. 32 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz żurawinę, cebulę, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 93%. Spróbuj Sałatka Szpinakowa Z Suszoną Żurawiną, Migdałami I, 10 stron Dziękczynienia i Stovetop śmietany szpinak, oraz Sałatka Po Święcie Dziękczynienia dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszaj żurawinę, jabłko, cebulę, sok z cytryny, miód, chili w proszku i cynamon razem w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)