Dziękczynienie Resztki Nadziewane Muszle

Dziękczynienie Resztki Nadziewane Muszle
Nadziewane muszle z resztek Dziękczynienia mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.12 za porcję. Jedna porcja zawiera 582 kalorie, 28g białka, oraz 32G tłuszczu. Mieszanka twarogu, farszu, parmezanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać serek można śledzić to danie główne z Kliny Deserowe Z Serem Śmietankowym jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 46%. Podobne przepisy to Dziękczynienie Resztki Nadziewane Muszle, Dziękczynienie Nadziewane Muszle.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, wymieszaj makaron z muszelkami i wróć do wrzenia. Gotować makaron odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż makaron gotuje się przez, ale nadal jest twardy do ugryzienia, o 13 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Dobrze spuścić w durszlaku ustawionym w zlewie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
4
Umieścić indyka i farsz w robocie kuchennym i pulsować, aż drobno zmielone i połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
5
Zmielony indyk i mieszankę farszu umieścić w misce miksera stojącego wraz z serem śmietankowym, parmezanem, majonezem i 2 szklankami mozzarelli.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Indyk MielonyIndyk Mielony
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MajonezMajonez
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
FarszFarsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Wymieszać z mocowaniem łopatek na średnim poziomie, aż do dobrze wymieszanego.
7
Rozprowadzić 1/2 szklanki sosu na dnie przygotowanego naczynia. Ugotowane skorupki makaronu nadziewamy mieszanką z indyka i układamy w naczyniu w ciasnych rzędach. Top z pozostałym sosem i pozostałe 2 szklanki sera mozzarella.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowane Muszle MakaronuGotowane Muszle Makaronu
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Cała TurcjaCała Turcja
SOSSOS
8
Piec pod przykryciem przez 45 minut. Odkryć i gotować przez dodatkowe 10 minut, aż top jest rumiany i bąbelki. Pozostawić do ostygnięcia na 5 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn