Dyniowy Mac & Cheese Z Homarem
Dyniowy Mac & Cheese z homarem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.0 za porcję. Jedna porcja zawiera 373 kalorie, 16G białka, oraz 24g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka pieprzu, makaron shell, ser cheddar, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wegański makaron z serem, Najlepszy wegański ser Mac n' , oraz Three Cheese Mac-domowy makaron z serem.
Instrukcje
roztopić 2 łyżki margaryny dodać mieloną szalotkę i podsmażyć do miękkości. dodaj 1 łyżkę mąki i mieszaj, aż połączysz i mąki, aby utworzyć zasmażkę. powoli wymieszać 12 oz. ciepłe odparowane mleko, aż dobrze połączone i zasmażka jest pracował cali dodać 8 uncji rozdrobniony cheddar i 8 uncji sera marscapone aż gładkie i kremowe. dodaj 8 uncji dyni w puszkach i doprawić koszerną solą, pieprzem, czosnkiem w proszku, papryką, gałką muszkatołową, skórką z cytryny i włoską przyprawą 2 kreski SOS tygrysi do smaku. wymieszać w 2 posiekane ogony homara, 12 uncji zielonego groszku i 12 uncji gotowanego makaronu shell aż do ogrzania. wlać do naczynia żaroodpornego i polać mieszaniną okruchów panko, margaryny i parmezanu. piec w temperaturze 191° przez 40 minut lub aż polewa będzie brązowa i chrupiąca. udekoruj świeżą pietruszką i podawaj ze świeżym chlebem lub bułkami obiadowymi.