Dyniowo-orzechowy makaron Curry z Pięciopalczastymi zapiekanymi przegrzebkami i krewetkami
Przepis Pumpkin-Peanut Curry Noodles z pięciu przypraw Seared przegrzebki i krewetki może zaspokoić swoje indyjskie pragnienie w o 30 minut. To danie główne ma 802 kalorie, 32G białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Na 2,53 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka korzenia imbiru, sos sojowy tamari, dynia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać korzeń imbiru, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Słodkie Tajskie krewetki Curry z makaronem orzechowym, Świeże letnie rolki z krewetkami, Mango, makaronem wodorostów i sosem kokosowo-orzechowym Curry, oraz Zapiekane przegrzebki z sosem sezamowym i makaronem celofanowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzać duży garnek wody do makaronu. Gdy woda się zagotuje, posolić go i dodać makaron gotować do al dente lub z kęsem do niego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Podczas gotowania makaronu, rozgrzać dużą, głęboką patelnię na średnim ogniu z 2 łyżkami oleju roślinnego lub orzechowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Przepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać czosnek, imbir, czerwona papryka, i pieprz płatki na patelni i gotować razem kilka minut, a następnie dodać masło orzechowe i stopić.
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Indian działa bardzo dobrze z Gruener Veltliner, Riesling i musujące różowe. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Zespół kadr Stones Gruner Veltliner z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.