Dyniowo-daktylowy Bochenek z serem śmietankowym
Need a wegetariańska przystawka? Dyniowo-daktylowy Bochenek z serem śmietankowym może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 204 kalorie, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 16 i kosztuje 44 centów za porcję. Jeśli masz brązowy cukier, soda oczyszczona, białko jaja i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pumpkin Spice Swirl Maple-date Cream of Wheat, Serek Marchewkowo-Orzechowy Zawijany Bochenek, oraz Ciasto Dyniowe Z Serkiem Śmietankowym.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w małej misce; ubić mikserem ze średnią prędkością, aż do wymieszania.
Lekko łyżkę mąki do suchych miarek i wyrównać nożem.
Mąkę i kolejne 4 Składniki (mąka przez sodę) połączyć w średniej misce, mieszając trzepaczką.
Połączyć jajko, żółtko i brązowy cukier w średniej misce; mieszać trzepaczką do dobrze wymieszać.
Dodać dynię i olej; dobrze wymieszać trzepaczką. Mieszaj daty.
Dodaj do mieszanki mąki, mieszając tylko do wilgotnego.
Łyżka ciasto do 9 x 5-calowy bochenek patelni pokryte sprayem do gotowania. Łyżka mieszanki twarogu na ciasto; zawirować ciasto razem za pomocą końcówki noża.
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić przez 10 minut w patelni na stojaku z drutu; wyjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.