Dyniowe Tacos może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 223 kalorie. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jeśli masz puree z dyni, tortille kukurydziane, serek śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest solidne. Spróbuj Pumpkin Pie Mini Tacos, Grillowane Tacos z kurczaka z sosem z pestek dyni, oraz Tacos jajeczne z pestkami dyni i sosami pomidorowo-Habanero dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać kapustę, kolendrę i cebulę w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolendra
Kapusta
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Toast chiles: na małej patelni na średnim ogniu, gotować pokrojone chiles w oleju, często mieszając, aż niektóre włączyć czerwonawo brązowy, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Chili
Tosty
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Transfer chiles do ręczników papierowych, za pomocą łyżki szczelinowej; rezerwy oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Chili
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Ręczniki Papierowe
4
Rozprowadzić: w średnim rondlu, gotować masło na średnim ogniu, często wirując, do złotego koloru, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
5
Dodać mielone chiles i ziele angielskie na raz i mieszać aż spieniony, o 10 sekund. Zmniejszyć ogień do niskiej i mieszać w dyni, ser śmietankowy, i sól; gotować, mieszając, aż ser topi się, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Ziele Angielskie
Dynia
Ser
Papryka Chili
Sól
6
Zdjąć z ognia. Wymieszać z sokiem; zeskrobać do miski. Tuż przed podaniem skropić oliwą reserved chile.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Chili
Sok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
7
Ciepłe tortille: podzielić na 2 stosy, owinąć serwetką z tkaniny i kuchenka mikrofalowa do nagrzania, obracając się raz, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikrofalówka
8
Ustaw tortille, spread, slaw, pestki dyni, tosty chiles, i pomarańczowy kliny na tacy i niech diners zrobić własne tacos, dodając wycisnąć pomarańczy i więcej soli do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Dyni
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
Papryka Chili
Pomarańczowy
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sól
9
* Kup na Latino market. Lub zastąpić tortille o regularnych rozmiarach.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
10
Dodać do przodu: do smarowania i slaw, 1 dzień, schłodzone. Toast chiles w dniu serwowania. Kuchenka mikrofalowa rozprowadzić do gorąca, 3 do 4 minut.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować WindRacer Russian River Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 60 dolarów za butelkę.