Dyniowe bułeczki z brązową maślaną glazurą

Dyniowe bułeczki z brązowym maślanym glazurą mogą być właśnie porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 10% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 232 kalorie, 4G białka, oraz 10g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 7 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Mieszanka proszku do pieczenia, mielonych goździków, brązowego cukru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 43%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Pumpkin Bundt ciasto z brązowym masłem glazury, Ciasto dyniowe z brązowym masłem z waniliową glazurą Bourbon, oraz Brown Sugar Pound Cupcakes With Brown Butter Glaze From Martha podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Wymieszaj mąkę, brązowy cukier, proszek do pieczenia, cynamon, sodę oczyszczoną, sól, zmielony imbir i zmielone goździki razem w misce.
Pokrój niesolone kawałki masła w mieszaninę mąki za pomocą blendera do ciasta, aż mieszanina będzie przypominać grubą okruchy; zrób studnię w środku.
Wlej do studni przecier z dyni, jogurt i 1 łyżeczkę ekstraktu waniliowego w mieszance mącznej; mieszaj drewnianą łyżką, aż powstanie miękkie ciasto.
Orzechy pekan wymieszać z ciastem.
Ciasto przełożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię i pokroić w dwa równe kółka.
Pokrój każde koło na 8 klinów; przełóż na kamień do pieczenia lub blachę do pieczenia wyłożoną pergaminem.
Bułeczki piec w nagrzanym piekarniku, aż będą twarde w dotyku i lekko rumiane, 12 do 15 minut.
Rozgrzać masło na patelni na średnim ogniu, aż masło się spieni i orzechowo-brązowym kolorze, 3 do 5 minut.
Beat brązowe masło, cukier cukierniczy, mleko i 1/2 łyżeczki wanilii z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż cukier rozpuszcza się i glazura jest błyszcząca, 3 do 4 minut, dodając więcej mleka w razie potrzeby.
Skropić polewą schłodzone bułeczki.