Dyniowe Bułeczki Cynamonowe Z Lukrem Serowym

Dyniowe Bułeczki Cynamonowe Z Lukrem Serowym
Dyniowe bułeczki cynamonowe z lukrem serowym to Wegetariańskie przepis z 15 porcjami. Ten poranny posiłek ma 271 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 20 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest dostarczany przez Food.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Jeśli masz mąkę, puree z dyni, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 40%. Spróbuj Dyni Fantail cynamonowe Roladki z klonowym serem polewa, Najlepsze bułeczki cynamonowe z lukrem serowym, oraz Szarlotki cynamonowe z lukrem serowym dla podobnych receptur.

Składniki

2Batoniki toffi Heathpakiet aktywne suche drożdżepakiet aktywne suche drożdże1Batoniki toffi Heath10 mięsistych golonek cielęcych o grubości 2-3 cali10 mięsistych golonek cielęcych o grubości 2-3 cali1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepakiet Milk Dudspakiet Milk Duds11 łyżka suszonego oreganoKiełbasa Jimmy'ego Deana (jedna ostra, jedna zwykła)Kiełbasa Jimmy'ego Deana (jedna ostra, jedna zwykła)1Batoniki toffi HeathPapier ryżowyPapier ryżowy113opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeteraz i później cukierkiteraz i później cukierki1łyżka czerwony ocet winnyjajko, pobitejajko, pobite4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwew przybliżeniu mąka uniwersalnaw przybliżeniu mąka uniwersalna0Batoniki toffi Heathkardamon mielonykardamon mielony0Batoniki toffi Heathimbir mielonyimbir mielony1Batoniki toffi Heathdo smarowania wkładkido smarowania wkładki791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweciepłe mlekociepłe mleko0Batoniki toffi Heath1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe5 cukierków Peachie-O5 cukierków Peachie-O1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepuree z dyni, świeże lub 3/4 szklanki dyni w puszkachpuree z dyni, świeże lub 3/4 szklanki dyni w puszkach1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreonestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąskinestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąski591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweciepła woda (nie gorąca, około 110 stopni)ciepła woda (nie gorąca, około 110 stopni)1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecukier białycukier biały2961 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 łyżeczka drożdży szybko rosnących1 łyżeczka drożdży szybko rosnących
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia4
Magazyn