Dynie Nadziewane Szpinakiem

Dynie Nadziewane Szpinakiem
Dynie nadziewane szpinakiem wymagają ok. 50 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis służy 4 i kosztuje 1,13 zł za porcję. Ta przystawka ma 240 kalorii, 10g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, sera, dynie cukrowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Dynie Nadziewane Szpinakiem, Mini-dynie nadziewane, oraz Dynie Nadziewane Kiełbasą.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Odetnij wierzchołki i usuń nasiona z dyń. Wnętrze posmarować masłem, doprawić solą i pieprzem. Wymień pokrywki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
3
Umieść w płytkim naczyniu do pieczenia z niewielką ilością wody, aby zapobiec przypaleniu DNA podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
4
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 minut lub do momentu, aż wnętrze się przyciemni, a zewnętrzne pozostaną jędrne. W międzyczasie, mały rondel, wymieszać zmiękczony serek do szpinaku, aż stopi się i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Dynie napełnij mieszanką szpinaku, a każdą uzupełnij plasterkiem sera. Wróć do piekarnika na 3 minuty, aby stopić ser, jeśli od razu podasz. Dynie można przykryć i schłodzić w tym miejscu, aż będą gotowe do podania. Można podgrzać w kuchence mikrofalowej przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn