Dynie Nadziewane Szpinakiem

Dynie Nadziewane Szpinakiem
Dynie nadziewane szpinakiem wymagają ok. 50 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis służy 4 i kosztuje 1,13 zł za porcję. Ta przystawka ma 240 kalorii, 10g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, sera, dynie cukrowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Dynie Nadziewane Szpinakiem, Mini-dynie nadziewane, oraz Dynie Nadziewane Kiełbasą.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Odetnij wierzchołki i usuń nasiona z dyń. Wnętrze posmarować masłem, doprawić solą i pieprzem. Wymień pokrywki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Przygotowany Biszkopt (16 Uncji), Przekrojony Na Dwa Poziomy Kawałki1 Przygotowany Biszkopt (16 Uncji), Przekrojony Na Dwa Poziomy Kawałki
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
3
Umieść w płytkim naczyniu do pieczenia z niewielką ilością wody, aby zapobiec przypaleniu DNA podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
4
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 minut lub do momentu, aż wnętrze się przyciemni, a zewnętrzne pozostaną jędrne. W międzyczasie, mały rondel, wymieszać zmiękczony serek do szpinaku, aż stopi się i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
5
Dynie napełnij mieszanką szpinaku, a każdą uzupełnij plasterkiem sera. Wróć do piekarnika na 3 minuty, aby stopić ser, jeśli od razu podasz. Dynie można przykryć i schłodzić w tym miejscu, aż będą gotowe do podania. Można podgrzać w kuchence mikrofalowej przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1 Przygotowany Biszkopt (16 Uncji), Przekrojony Na Dwa Poziomy Kawałki1 Przygotowany Biszkopt (16 Uncji), Przekrojony Na Dwa Poziomy Kawałki
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn